update 20 oktober 2018

Prijs en kalender

De kalender met vrije data en het aanvraagformulier vind je hieronder.
De prijs is voor gans het appartement. ( tot 5 personen.)
Het appartement wordt reeds jaren verhuurd aan lage huurprijzen. De huuropbrengsten gaan integraal naar sociale projecten.
Klik hier voor de informatie over de verschillende sociale projecten. We konden die dank zij jullie steunen.

Prijs per nacht: 80 €   voor gans het appartement,  Zelfde prijs voor al de maanden van het jaar. Geen extra prijs hoogseizoen
 + eenmalige extra kost van 40 € voor de kuis en de was   Kosten van water, elektriciteit en airco, zwembad, linnen, handdoeken,
  zijn in de huurprijs begrepen.

Elke nacht is één nacht huur, onafgezien het uur van aankomst of vertrek.
De reservatie is definitief na het storten van een voorschot van 250 €.

Het totale huurbedrag moet ten laatste een maand voor het verblijf volledig gestort zijn op rekening nr. 979-2250649-60 “Sociale  projecten
Pol Van Camp ” Jagersberg 9, te 3294 Molenstede, Belgium. Het internationaal banknr is IBAN BE73 9792 2506 4960 en BIC ARSPBE22.
De bank is Argenta, Belgiëlei nr. 49 te 2018 Antwerpen.

Lees meer over Annulatie - Kosten - Schade
Wat bij annulatie:

Als je annuleert in een periode van meer dan 2 maanden voor de datum van je verblijf krijg je het voorschot terug. Een annulatie tussen 1 maand en 2 maanden voor je verblijf: dan ben je het voorschot kwijt. Een annulatie die gebeurt minder dan 1 maand voor het verblijf dan is de som definitief voor de verhuurder. We raden daarom iedereen aan een annuleringsverzekering af te sluiten die ook de tickets van jullie vliegtuig terug betaalt.

Kosten:

Buiten de eenmalige som van 40 € voor de kosten van de was en de kuis, zijn er geen andere extra kosten. Handdoeken, badhanddoek en lakens en dekens krijg je bij je aankomst en geef je nadien terug aan Monique. Wil je ze tijdens je verblijf extra laten wassen, dan kan dat gevraagd worden aan Monique en je betaalt haar 7 € per vat. Schade: Als je iets breekt of stuk maakt meld je het aan Monique. De schade moet door u vergoed worden.


Boekingskalender en aanvraag

Hieronder vind je een formulier waarmee je een aanvraag kunt doen voor een verblijf in Villa Annabelle.
Vul de nachten in van je verblijf en je naam en andere gegevens. Als je gekozen periode bezet is, neem dan toch nog even contact op met mij.
Misschien kan ik dan eens vragen aan mijn schoonzus of ze nog plaats heeft in haar appartement in dezelfde blok.
Vul ook in het onderste vak de letters en cijfers in. Zo ziet de computer dat je geen robot bent die deze site wil hacken.

Door het indienen van onderstaande aanvraag krijg je een optie op de gevraagde periode. Je aanvraag is vrijblijvend en de reservering is pas definitief nadat wij en u dat samen in een mail hebben bevestigd.

Kalender word geladen......
Powered by Booking Calendar
- Beschikbaar
 
- Geboekt
 
- In behandeling
captcha